Håll koll på skulderna med RiQuest

Välkommen till den digitala framtiden, där allting, inklusive dina ekonomiska transaktioner, kan hanteras smidigt och enkelt. RiQuest hjälper dig att hålla koll på dina skulder och låneavtal. 

Vad är RiQuest?

RiQuest är en innovativ tjänst som är skapad för att göra hanteringen av låneavtal smidigare och mer tillförlitlig. Särskilt mellan vänner och familj, där mindre lån ofta utgör en stor del av ekonomiska interaktioner, ger RiQuest en digital plattform för att skapa, spåra och betala låneavtal.

Varför digitalisera låneavtal?

Genom att digitalisera dina låneavtal får du bättre överblick och kontroll över dina ekonomiska förbindelser. Du behöver inte längre förlita dig på pappersbaserade avtal eller osäkra textmeddelanden - all viktig information finns nu samlad på ett och samma ställe.

Hur fungerar RiQuest?

Att skapa ett låneavtal på RiQuest är lika enkelt som att fylla i några få detaljer. Bestäm beloppet som du vill låna eller låna ut, välj ränta (om det finns någon), ställ in en betalningsplan och skriv en kort beskrivning av lånet.

När låneavtalet är skapat kan både långivaren och låntagaren följa utvecklingen av skulden. RiQuest skickar påminnelser om kommande betalningar och uppdaterar automatiskt skuldens status.

RiQuest: En lösning för den digitala tiden

RiQuest erbjuder en lösning för den digitala tiden där öppenhet, överblick och effektivitet är nyckelord. Genom att digitalisera dina låneavtal med RiQuest kan du behålla kontroll och överblick över dina ekonomiska transaktioner med vänner och familj. Bli en del av framtiden och börja använda RiQuest för att hantera dina låneavtal idag.

Läs mer: Låneavtal 101: En komplett guide