Fördelarna med RiQuest

RiQuest är en banbrytande app som erbjuder en unik lösning för att skapa låneavtal mellan privatpersoner automatiskt. Hos RiQuest finns många fördelar som skapar en säker och trygg plattform för låntagare och långivare. Här är några av de främsta fördelarna med att använda RiQuest:

Enkelhet och säkerhet 

Med RiQuest kan du alltid känna dig trygg. Vi hjälper dig automatiskt att skapa ett låneavtal, vilket gör processen både enkel och smidig. Alla låneavtal signeras med BankID, vilket garanterar säkerheten för båda parter. Du behöver aldrig oroa dig för vad som har avtalats eftersom RiQuest tar hand om det åt dig.

Automatiska avbetalningsplaner

RiQuest hjälper till att skapa en automatisk avbetalningsplan. Detta innebär att du kan ställa in dina lån på dina egna villkor, vilket gör att du kan anpassa dina betalningar till din egen budget och inkomst.

Tydlig och transparent kostnadskalkyl 

RiQuest sammanställer tydligt den totala månadskostnaden, inklusive eventuell ränta. Transaktionerna i RiQuest är helt transparenta, vilket innebär att du kan känna dig trygg i att det inte finns några dolda avgifter.

Flexibel lånetid

Med RiQuest kan du skapa lån mellan 2-36 månader. Detta ger dig flexibiliteten att välja en återbetalningstid som passar din ekonomiska situation.

Stöd vid indrivning av lån

RiQuest erbjuder stöd vid indrivning av lån. Detta innebär att du kan känna dig trygg i att din återbetalning sker vid rätt tidpunkt.

Exempel på lånekalkyl 

RiQuest ger ett exempel på hur ett lån skulle kunna se ut. Till exempel, för ett lån på 12 000 SEK med en återbetalningsplan på 1 år och en ränta på 5%, skulle återbetalningsbeloppet vara 12 600 SEK, varav 600 SEK är ränta.

Genom att använda RiQuest kan du känna dig säker och trygg med dina lån. Det är smart och säkert – så enkelt är det!

Säkra dina lån - ladda ner RiQuest